Den perfekte sommerferie

Så nærmer tiden sig igen, hvor man er nødt til at starte med at planlægge ens sommerferie. Der er mange muligheder disse dage. Man kunne tage på et eventyr østpå. Man kunne tage sydpå på en charterrejse. Man kunne endda blive hjemme, og nyde hvad ens lokalsamfund har at tilbyde. Der er badelande og legelande, hvis man også har nogle små at inkludere. Men denne artikel fokuserer på en slags ferie; bilferie. Overvejer du en bilferie, så læs meget mere her, så du er helt klar på turen.

Bilferie

Bilferien er et belejligt valg. Man kan køre hvor man vil. Så skal man heller ikke bøvle med at vågne tidligt, køre til lufthavnen. Bagage og håndbagage er jo begrænset på fly. At lede efter flybilletter er jo også bøvlet, sidde og holde øje med priserne. Der kan jo gå uger før man finder en pris man er tilfreds med. Men med en bilferie så skal man bare sætte sig bag rattet og køre, der er minimale begrænsninger. Planlæg ruten, book nogle hoteller, sørg for at man har en god bilforsikring. Hvis man er usikker på ens bilforsikring så prøv en bilforsikringberegner.

Europa

Europa er ideelt for bilferier. Der er en god infrastruktur mellem de europæiske lande, og når man allerede bor i EU så skal man heller ikke tænke på visum. Men sommerferien er jo begærnset, så man burde holde sig til en del af Europa. Man kunne tage sydpå, køre i gennem Spanien, Portugal, Italian, Grækenland. Eller man kunne udforske den østlige del af Europa. Tjekkiet, Bulgarien, Rumænien og Ungarn. Europa har meget at tilbyde, så måske er det tid at man lærte kontinentet bedre at kende. Og hvis man ikke kan nå det hele, så forsætter man da bare næste år.

USA

Nogle gange vil man bare gerne lidt længere væk. Heldigvis er USA også egnet til bilferier. Med bare et visum så kan man køre rundt i alle 50 stater. Selvfølgelig har man ikke tid til alle 50, så overvej hvad man helst vil se. Det er frihedsgudinden, Gran Canyon, Mall of America, Hollywood skiltet og meget mere. Bilferien var jo nærmest opfundet i USA, så landet er helt klart egnet til det. Så kom i gang med at planlægge ruten, søg visum og hold noget velfortjent sommerferie. Og hvis man ikke når alt det man vil i år, så kan jo bare nå resten næste år.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s