Vinkælder til alle – Kender du Spiral Cellars?

At have en vinkælder, er fuldstændigt essentielt, hvis du vil investere i og opbevare sjældne og fine vine. For mange mennesker, har det dog været en mulig drøm, særligt hvis de er bosiddende i lejlighed, som mange jo er. Det er der dog kommet råd for, virksomheden Spiral Cellars, har specialiseret sig i at udarbejde og konstruere mindre vinkældere i trange hjem og det ikke bare lyder godt, det ser også godt ud. Læs med og se billederne af den moderne vinkælder.

Halv rund dør, billede af Spiral Cellars fra Fredelund.com

Her ses en integreret vinkælder, med trælåg, denne kælder er mere skjult end mange af de andre spændende varianter man kan finde hos Spiral Cellars. En sådan vinkælder, vil holde selv de fineste Bordeaux-vine i god stand og sikre dem, den optimale mørke og kulde, som de har brug for, for at holde sig i perfekt stand.

Halv rund dør, billede af Spiral Cellars fra Fredelund.com

Ovenstående er vores personlige favorit, her er der mulighed for at se ned til vinene og betragte sin samling, direkte fra det åbne køkken. En flot og elegant løsning. Man bør dog sikre sig, at sollyset ikke kan ramme ned på selve glasset og varme vinkælderen op. Alt sammen noget, man naturligvis bliver rådet i, ved investering i en sådan integreret løsning. Der er også taget forbehold for forskellige vintyper, hvidvin og rødvin skal opbevares ved forskellige grader, hvidvin lidt køligere end den røde drue. Fin og skrøbelig hvidvin fra Bourgogne, skal under ingen omstændigheder over 16-18 grader i opbevaring.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s