Skal du male ude – skal det være nu

Hvis du har en terrasse, et skur eller lignenden der skal males i år, så er det ved at være absolut sidste udkald for at gøre det. Det kan også være, at det er børnene legehus der kunne trænge til at blive shinet lidt op, men det er altså ved at være sidste udkald, hvis det skal være på denne side af sommeren.

Det må nemlig helst ikke være alt for varmt, når du skal male, da det ikke er godt, når malingen skal tørre. Malingen har ikke godt af alt for høje temperaturer, da det på den måde tørrer for hurtigt, og dermed bliver mere skrøbeligt. Samtidig må det heller ikke være for koldt, så malingen ikke kan tørre ordentligt.

Generelt er det godt at male om foråret, hvor vejret er til det, men med det vejr vi har i øjeblikket med temperaturer omkring 17-20 grader de fleste steder i landet, er timingen faktisk perfekt, men du må ikke vente for længe.

Det samme gør sig også gældende, hvis det er havemøblerne, der skal have en tur. Disse er dog lidt lettere at flytte indenfor end at skulle rykke hele terrassegulvet op og holde det væk fra solens varme stråler, mens det tørrer.

Noget andet du skal huske på, når du skal male udendørs, er, at du vælger en maling der er slidstærk og af en god kvalitet. Blandt de bedste producenter af maling finder man norske Jotun, der er holdbart og som blandt andet har leveret maling til Eiffeltårnet.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s