Møbler er en sikker investering

Hvis du gennem et helt liv udelukkende indretter dig med møbler fra IKEA, Ilva, IdeMøbler og lignende, så kommer du til at bruge rigtig mange penge på møbler. Der er en god sandsynlighed for, at du bliver træt af møblerne og gerne vil udskifte dem, og desuden er der en god sandsynlighed for, at de ikke er så holdbare og derfor skal udskiftes.

Hvis du køber dyrere designermøbler tegnet af store danske møbelskabere som Arne Jacobsen og lignende, er det store udskrivninger her-og-nu, men til gengæld kan du være helt sikker på, at pengene er givet meget bedre ud. Den type møbler går aldrig af mode, og derfor bliver du sandsynligvis heller ikke trætte af dem så hurtigt, og får lyst til at udskifte dem.

Der er desuden en anden væsentlig faktor, der gør, at det rent faktisk er billigere at købe dyre designermøbler, hvis du ellers har økonomien til at investere i dem. Det er nemlig langt billigere i længden af den enkle grund, at du kan sælge dem videre ofte stort set uden at tabe penge. Hvis du har fat i nogle af de lidt mere sjældne møbler, er der faktisk en god sandsynlighed for at du ikke blot får dine penge igen, men du rent faktisk kan tjene penge på dem.

En af de mest populære stole, der kan opdrives i Danmark er den såkaldte Y-Stol (nedenstående udgave er fundet på Livingshop.dk til omkring 5000 kroner)

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 15.22.24

Denne stol handles i flere butikker, men er også en meget populære vare på diverse internet auktioner. Her handles den ofte til summer der er tæt på nyprisen af hvad den koster. Hvis man har stolen i mange år, og passer godt på den, kan man derfor også ofte sælge den for minimum det samme, som man har givet for den.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s