Tid til altanliv

Hvis man ellers tør tro på vejrudsigten for den kommende weekend, så er der masser af sol og lækkert vejr på vej, og det er tid til at komme uden for og nyde det fantastiske danske sommeragtige forårsvejr. Det betyder også, at det er tid til at få altanen i brug, hvis det er det man har til rådighed.

Altaner er i sagens natur næsten altid små, og det kan derfor være svært at indrette dem, så de bliver brugbare. Jyllands-Posten har dog nogle råd til hvordan du kan gøre altanen hyggelig.

Blandt det der virkelig kommer til at rykke i år på trend fronten finder man kurvemøbler, der er på vej til at få et kæmpe comeback efter at have været i skyggen i en hel del år. Hvis du smutter i IKEA eller lignende vil du i øjeblikket finde et stort udvalg af kurvemøbler, hvilket altid er et god tegn på, at det er noget vi kommer til at se meget mere til, da IKEA sjældent finder på noget selv, men er vanvittig dygtige til at følge tendenser.

Det gode ved kurvemøbler er, at de findes i stort set alle størrelser og former, så det er muligt at finde noget til altanen næsten uanset hvor stor den så end måtte være. Så du kan roligt finde dine næste møbler til altanen blandt kurvemøblerne og så ellers spekulere på, hvilken hvidvin der går godt til 20 grader og benene oppe i den kommende weekend.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s