Få et ekstra rum i haven

Hvis du er den heldige ejer af en stor have, som du ikke ved hvad du skal bruge til, men som du gerne vil udnytte bedre, er denne artikel lige noget for dig. Mange der har en stor have får slet ikke udnyttet de velsignede muligheder, der er i det, og ender med primært at bruge den til græs, som man aldrig går på. Men det kan du ændre på, og samtidig få et “nyt værelse” til dit hus.

Dette er nemlig et råd til, hvordan du kan give din have lidt nyt liv, og hvordan du kan tilføre nogle nye udnyttelsesmuligheder til den. De fleste der har en større have, har også en solkrog et sted i haven, hvor de har placeret en bænk eller stole, og hvor solen kan nydes. En te pavillon er det næste skridt, og er samtidig virkelig god udnyttelse af din have. Med en te pavillon får du et ekstra værelse som kan benyttes i store dele af året, da det holder sig varmt også når aftenen trænger sig på om sommeren.

Det er det perfekte sted til at sidde med en god bog og en kop kaffe eller te naturligvis. Et sted hvor man selv i regnvejr får fuld glæde af haven og kan nyde udelivet. Nedenstående billede er fundet på landskabsarkitekt Anne Stausholms hjemmeside,  og er et eksempel på hvor lækkert det kan gøres.

Tepavilion
Te pavillon giver nyt liv

Te pavilloner kan koste alt mellem 10 og flere hunderede tusinde kroner, alt efter hvor store de skal være, hvilket materiale de skal være lavet af osv, og hvis du er rigtig ferm på hænderne, kan du naturligvis også give dig i kast med selv at bygge en. (advarsel – den bliver nok ikke helt som den på billedet).

Hvis du gerne vil kunne bruge den stort set hele året, kan du installere en terrassevarmer, der kan holde den lun og dejlig selv i de kolde måneder. Her skal du dog være opmærksom, at det langt fra er alle terrassevarmere der må bruges til dette formål, og du skal altid spørge leverandøren til råds inden.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s