IT-udstyr behøver ikke være grimt

Vi skal ikke mange år tilbage for at nå en tid, hvor IT udstyr lignede noget katten havde slæbt med ind. Store grimme firkantede kasser der fyldte og var designet for at kunne noget frem for at ligne noget. Apple var frontløbere for at få sat en stopper for dette, og deres banebrydende Mac computere var epokegørende for designet af IT udstyr til de vi kender i dag, hvor designet efterhånden betyder lige så meget som indholdet.

En computer fra Apple er for mange lige så meget en pyntegenstand, som det er et arbejdsredskab, som en PC til en tredjedel af prisen sandsynligvis lige så godt kunne have klaret. Det er med andre ord blevet meget lettere at indrette hjemmekontoret eller arbejdshjørnet i ens hus.

Problemet kommer derimod ofte, når man skal finde en printer. Langt de fleste printere er på samme måde som computere var det førhen, lavet til ét formål nemlig at printe, og ikke at gøre hjemmet skønnere. Det kan derfor også være en stor udfordring at købe en printer, der både er lækker er virker godt.

Et alternativ kunne være Envy serien fra HP, der også er blandt de få printere der er sluppet gennem nåleøjet og kan købes på Apples hjemmeside.

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 11.14.04

Det er stadig ikke noget visuelt mesterværk, der får en til at spærre øjnene op og sige woaw, men står du og mangler en printer, kan det være et rigtig fint valg. HP er desværre kendt for at være i den dyre ende, når det kommer til at købe blæk dem. Køber du dem kompatible i stedet for originale kan du spare mange penge.

De fleste af os har dog efterhånden også fundet ud af, at vi nok slet ikke har brug for printere, da mere eller mindre alt efterhånden kan klares digitalt, men der er stadig ting det er rart at have lidt mere håndgribelige, så selvom printeren er på retur, er den ikke død endnu.

Læs flere Tech nyheder her

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s