Pift stuen op

Alle har brug for lidt fornyelse en gang imellem. Hvis man bor i det samme hus eller lejlighed i mange år, kan det være yderst forfriskende at ryste posen fra tid til anden, og lige prøve noget nyt.

Der er ikke nogen der siger, at du behøver købe et nyt badeværelse (se et par flotte bud her) eller køkken for at få fornyet glæde i dit hjem, meget mindre kan nemlig også gøre det. Det kan være de små ting som en ny stol til stuen, men det kan også være noget så simpelt som at få lidt flere og nye farver ind.

Noget af det vores øjne er meget fokuseret på ubevidst er farver. Det kan godt være vi ikke lægger så meget til det i hverdagen, da vi har vænnet os til det, men hvis der pludselig er nye farver i vores hjem, vil vores øjne være meget opmærksomme på dette, da der er noget der ikke er, som det plejer at være. Derfor føles det også psykisk som en stor ting, hvis nye farver pludselig er en del af hjemmet.

Du kan vælge at male en enkelt væg i en anden farve, du kan vælge at male et møbel, hvis du ellers har et møbel, der tåler at bliver malet. Du kan også vælge at skifte alle gardinerne ud med nogle nye i en anden farve. Dette kan faktisk gøre mere end de fleste lige går og tror. Mange af os tager gardiner for givet, og ser dem mere som et nytte redskab, end noget der er med til at skabe hjemme, men hvis du vælger nogle friske farver, kan du virkelig få et nyt liv. Hvis du går i IKEA, Jysk eller lignende er udvalget ofte lidt kedeligt, hvis du derimod eksempelvis kigger på UNIGgardin, finder du ud af at gardiner kan fås i stort set alle farver.

En anden ting der kan være med til at give ekstra liv, er noget så enkelt som nye puder. Du kan naturligvis købe puder af en hver slags i mere eller mindre alle boligforretninger. Du kan også vælge at give det et mere personligt touch og selv sy betrækket til dem. Der findes stort set ikke noget lettere at se end pudebetræk, og du kan finde et kæmpe udvalg af stof på eksempelvis stofgiganten.dk – det er sådan noget der virkelig giver ens hjem personlighed.

Det helt klassiske er naturligvis at pynte med blomster, og eventuelt nogen der matcher enten en væg eller nogle møbler, hvilket giver et rigtig godt farvespil, og som klæder enhver stue.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s