Kværn selv kaffebønnerne

Hvad er bedre om morgen, end en kop friskbrygget kaffe? Ikke meget, er vi nok mange der er enige i. Der er dog en ting der er helt sikkert, og det er, at kaffe ikke bare er kaffe. Der er nemlig utrolig mange faktorer der spiller ind, når det kommer til at lave en god kop kaffe.

Du har garanteret været på en god kaffebar på et tidspunkt og tænkt, hvorfor din kaffe ikke smager sådan når du laver den. Det hænger naturligvis sammen med maskinen og meget mere, men det hænger især også sammen med, at mere eller mindre alle kaffebarer naturligvis bruger hele bønner og friskmalet kaffe.

Det kan være, at du overvejer at investere i en ægte espressomaskine eller en de større barista kaffe maskiner, og hvis du virkelig går efter den ultimative kaffe, kan det kun anbefales at investere i sådan en, men mindre kan også gøre det, og der er ting du selv kan gøre, for at gøre din kaffe bedre, også selvom du bruger en almindelige filtermaskine.

Køber du traditionel kaffe, må det ikke ligge for længe efter åbning da kaffen tørrer ud. Det bedste du kan gøre er dog, enten selv at riste din kaffe i ovnen, eller den lidt lettere løsning og selv male kaffen fra hele bønner. Hele kaffebønner kan købes i stort set alle supermarkeder, men det kan ofte være en fordel af få i specielle kaffe og te butikker, da bønnerne til tider kan have ligget lang tid i butikken.

Du kan købe kaffekværne i alle prisklasser, og de behøver ikke koste en formue for at gøre arbejdet. De fleste vælger de elektroniske modeller, men de kan også købes i gammel stil, hvor man kværner med håndkraft.

Vælger man en som nedenstående model, har men samtidig investeret i en lækker indretningsgenstand til køkkenet.

grinder-1176102_960_720

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s