Indretning af børneværelse

Dette indlæg er mest skrevet til kommende forældre, for alle der har fået børn, har allerede været igennem det, og ved udmærket godt hvad det drejer sig om. Det er nemlig ikke nødvendigvis nogen let sag at indrette et børneværelse.

Det vil sige, at det er meget let at indrette et børneværelse, men man finder også meget hurtigt ud af, at et sødt og pussenusset børneværelse ikke nødvendigvis er det samme som et, der er praktisk og anvendeligt. Det handler ligesom alt anden indretning og de fleste ting her i livet, om at finde en sund balancegang.

Selvfølgelig skal der være plads til søde ting på værelse, og ting som jeres lille barn kan kigge på. Men det er også praktisk at have et puslebord i nærheden af sengen, især i den første tid, og til et puslebod hører også en blespand. Selvom det er blevet pænere og mere diskrete med øjnene ligner det også ofte det de er beregnet til – nemlig bæ. Ikke desto mindre er de praktiske og lette at anvende.

For at du ikke skal begå den samme fejl som så mange af os, har begået for at du kunne slippe, så er her en række råd.

  • Køb en ammelampe, så du slipper for at tænde lys om natten tyske Haba laver nogle søde
  • Lad vær med at gå amok i lyseblå eller lyserød – det virker sødt, men du fortryder. Du kan sagtens have både lyseblå eller lyserød på væggene, men ha’ noget der bryder farverne.
  • Køb et solidt puslebord der kan holde til nogle kilo, og eventuelt anvendes som kommode senere, det kan man spare mange penge på.
  • Køb en god stol til mor og far – i kommer til at sidde ved sengen i mange timer i løbet af de første år.
  • Invester i mørklægningsgardiner, jeres barn får et meget bedre søvn, hvis der kan lukkes helt af for lyset.
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s