Forår er terrassetid

Foråret er over os, selvom vejret måske ikke ligefrem skriger til himlen, at vinteren er forbi og sommeren er på vej. Det lidt kedelige vejr, er dog ikke kun skidt.

På mange måder er det nemlig perfekt til havearbejde, hvor det ofte er lettere at arbejde, hvis jorden er lidt våd og ikke knastør. Det er samtidig også nu, er vi skal gøre vores terrasser klar til at kunne bruges hele sommeren igennem, hvor det forhåbentlig bliver fantastisk vejr fra starten af juni og til slutningen af september, hvilket DMI vist nok har lovet.

Det er med andre ord tid til at smøge ærmerne op, trækker i arbejdstøjet og komme i gang med det hårde arbejde der ligger forud for at kunne nyde en dejlig sommer på terrassen. Nogen kan måske nøjes med at feje terrassen, og så er den ellers klar til brug, men det hos mange af os andre, står lidt værre til. En kold vinter har nemlig for rigtig mange husejere også betydet, at det har været en særdeles dog algesæson, hvilket har gjort terrasse grønne, uanset om det er træ eller fliser.

Det skal væk, og medmindre du har lyst til at bruge timevis på at gøre det, så kontakt et firma som nanostone der fjerner alger og flisepest, hvis det hele er groet til. Man kan sagtens gøre arbejdet selv, men det tager tid og kræver en meget god portion tålmodighed og og større arbejdsindsats, end de fleste har lyst til.

Hvis du vælger at give dig i kast med det selv, er det en god ide at anskaffe sig en højtryksrejser, i hvert fald hvis det er en fliseterrasse du har. Du skal dog være meget opmærksom på ikke at bruge fuld kraft, hvilket vil ødelægge dine fliser. Dette er endnu en af grundene til at overlade det til professionelle.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s