Sådan indretter du et hjemmekontor

Når man skal indrette et hjemmekontor, og det er et der primært skal bruges i fritiden eller på hobbyplan, er der især en ting der er vigtig at huske på. Nemlig at det er en HJEMMEkontor. Det betyder, at man ikke skal forsøge at indrette noget som billedet her viser. Stilrene kontorer uden nogen form for varme, kan være gode for produktiviteten, men de hører ikke til i det private.

Her er det vigtigt at få sin egen stil med i indretningen, så hjemmekontoret bliver en del af hjemmet, men samtidig skal det skille sig ud i så stort grad, at man godt ved, at når man træder ind på kontoret, kan man arbejde. Det skal nemlig heller ikke blive alt for hjemmeligt, så kan det nemlig være svært at adskille stue fra kontor.

Hvis du gerne vil have et hæve/sænkebord, behøver dette ikke minder om dem man køber i professionelt øjemed som disse, men stadig gerne vil have den komfort de byder, så kan du eventuelt nøjes med at købe et hæve/sænkestel, som typisk kan erhvervs for mellem 1000 og 3000 kroner alt efter hvor meget vægt de skal tage. Herefter kan du finde lige den bordplade der passer til din stil, på den måde får du et bord der passer i stilen, men som også er en god arbejdsstation.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s